Zine: LJUBO DOMA

V lanskem letu smo na programu SQVOT prišle_ina idejo, da bi ustvarile_i svoj lasten zine na temo stanovanjske izključenosti. Omenjen program se namreč med drugim ukvarja s stanovanjsko izključenostjo LGBTIQ+ oseb v Sloveniji. V ta namen smo nato zbirale_i prispevke, 5. decembra 2022 pa smo jih tudi izdelovale_i na dogodku SQVOT Dnevna v Monoklu. Kar držite v rokah, je nastalo v zadnjih nekaj mesecih izpod rok prostovoljk_cev in uporabnic_kov programa SQVOT. Projekt sva vodili_a ESE prostovoljki_ca Leonardo in Eva pod mentorstvom koordinatorke Vesne Štefanec.

Oglej si zine >

Zine: LJUBO DOMA

V lanskem letu smo na programu SQVOT prišle_ina idejo, da bi ustvarile_i svoj lasten zine na temo stanovanjske izključenosti. Omenjen program se namreč med drugim ukvarja s stanovanjsko izključenostjo LGBTIQ+ […]

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.